ANALYTICS CLOUD

Analytics Cloud on vuonna 2013 perustettu Suomen johtava analytiikan palveluliiketoimintaan keskittyvä yritys, joka tarjoaa asiakkailleen helpon ja riskittömän tavan siirtyä ennakoivan analytiikan maailmaan.

Ratkaisujemme avulla asiakkaamme voivat esimerkiksi optimoida kiinteistöjen sähkönkulutusta, optimoidan energian tuotantoa ja -jakelua tai vaikkapa hyödyntää kone- ja laitekantaa paremmin. Palvelumallimme avulla tuotamme asiakkaillemme kilpailuetua, autamme vähentämään kustannuksia ja mahdollistamme uusien innovaatioiden syntymisen. Filosofianamme on tuottaa tuloksia nopeasti ja riskittömästi ilman suuria laite tai sovellusinvestointia.


TIIMI


Tuomo Varila

Tuomo Varila on Analytics Cloudin hallituksen jäsen sekä yksi yrityksen perustajista. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus vaativista dataimplementaatioprojekteista. Tuomon tavoitteena on saada yritykset paremmin ymmärtämään teollisen internetin hyödyt päivittäisen liiketoiminnan näkökulmasta.


Janne Tomperi

Janne Tomperi on Analytics Cloudin operatiivinen johtaja ja yksi yrityksen perustajista. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus sekä teollisesta liiketoiminnasta että konsultoinnista. Janne varmistaa, että Analytics Cloudin palvelut ovat aina saatavilla ja käytettävissä. Hänen tavoitteena on rakentaa teollisen internetin ekosysteemejä. Janne on myös kiinnostunut visualisoinnin käyttämisestä viestinnän tukena.


Henri Korhola

Henri Korhola vastaa konsultoinnista, tarjooman kehittämisestä sekä palveluiden tuottamisesta. Hän liittyi Analytics Cloudiin vuoden 2016 alussa oltuaan 6 vuotta töissä suuressa teknologiakonsultointiyrityksessä. Hänellä on taustaa raportointi- ja integraatiokehityksessä, sekä projekti- ja testausjohtamisessa DW- ja BI-ympäristöissä. Henri pitää huolen siitä, että Analytics Cloudin tiimi tuottaa aina erinomaisia palveluja.


OTA YHTEYTTÄKESKUSTELEMME MIELELLÄMME KANSSANNE SIITÄ, MITEN VOITTE HYÖDYNTÄÄ ENNAKOIVAA ANALYTIIKKAA OSANA LIIKETOIMINTAANNE