Kaikki energia, mikä kiinteistöissä kulutetaan turhaan on tuhlausta.

Kiinteistöjen sähkön, energian ja lämmityksen kustannukset ovat merkittäviä kulueriä kiinteistöjen ylläpidossa. Lisäksi lähes me kaikki vietämme huomattavan osan ajastamme sisätiloissa, jolloin laadukas sisäilma on hyvinvointimme kannalta merkittävä tekijä. Analytics Cloud on kehittänyt kiinteistöille pilvipalvelun, jonka avulla voidaan minimoida kiinteistöjen energiankulutusta oikea-aikaisilla lämpötilasäädöillä sekä kiinteistöautomaation ja -laitteistojen ohjauksella.

AC-kiinteistö on pilvipalvelu, joka on mahdollista kytkeä nopeasti ja vaivattomasti kiinteistön olemassa oleviin antureihin sekä kiinteistönohjausjärjestelmiin. Sähkön, kaukolämmön ja kaasun kulutusta sekä lämmitystä ja ilmanvaihtoa voidaan optimoida kiinteistön historiaan perustuvan käyttötiedon perusteella. Merkittävä kannattavuuden parantaminen on kuitenkin mahdollista erityisesti sääolosuhteiden ennakoinnin avulla. Kylmenevän tai lauhtuvan säätilan ennakointi vaikuttaa lämmitykseen tai viilentämiseen kuluvan energian määrään merkittävästi. Sähkön kulutusta voidaan myös optimoida sähkön hintatietojen perusteella.

Ekologinen valinta

AC-kiinteistö on pilvipalvelu, jonka avulla voidaan minimoida kiinteistöjen energiankulutusta. Sähköä säästävä kiinteistö on myös luonnollinen ympäristöteko.

Lukuisat kiinteistöt

Samalla pilvipalvelulla voidaan ohjata jopa tuhansia kiinteistöjä. Tarjoamme kumppaneidemme kautta myös erilaisia antureita mm. lämpötilan ja hiilidioksiditason seurantaan.

Parempi työympäristö

Tehokas kiinteistö on samalla myös parempi työympäristö. Huonetilan liiallisen hiilidioksidipitoisuuden ehkäisy parantaa työntekijän viretilaa ja jaksamista.

MIKSI VALITA AC-KIINTEISTÖ?

 • Ei pitkiä sopimuksia
  Jos et jostain syystä saa palvelun avulla mitattavaa hyötyä, voit lopettaa sen käytön milloin tahansa.
 • Ei isoja investointeja
  Pilvipalvelumme pitää sisällään palvelimet, sovellukset ja lisenssit.
 • Ei aikaa sitovia projekteja
  Valmis prosessimme on rakennettu toimialalle sopivaksi, joten käyttöönotto ei sido resursseja.
 • Ei taas uutta teknologiaa IT:n harmiksi
  Saat meiltä kaiken palveluna ja rajapinnat olemassa oleviin järjestelmiin ovat nopeasti käyttöönotettavissa.
 • Helppo käytettävyys
  Tieto on visualisoitu ja palvelu on helppokäyttöinen.


MITEN TÄMÄ TOTEUTETAAN?


AC-kiinteistö perustuu Analytics Cloud Oy:n yli 2 vuotta kehittämään ennakoivan ja oppivan analytiikan ratkaisuun. Prosessi- ja analytiikkakerros on rakennettu maailman kehittyneimpien IBM:n arkkitehtuuri- ja palvelinratkaisujen päälle ja se tarjotaan asiakkaille toimintavarmana pilvipalveluna. Ennustealgoritmeissa hyödynnetään mm. kiinteistöjen automaatiodataa, anturidataa, historia- ja kulutustietoa sekä sääennusteita.

OTA YHTEYTTÄKeskustelemme mielellämme kanssanne siitä, miten AC-Kiinteistöllä voidaan parantaa kiinteistönne energiateohokkuutta.